Værktøj/maskiner

Det er vigtig at du vælger det rigtige værktøj til udførelsen af dit lerarbejde, da det kan spare dig for meget tid i længden samt at der er meget større sikkerhed for at nå ordenligt i mål med resultatet. 

 

Med vores japanske specialværktøj kan du virkelig opnå fine detaljer både hvad angår finspartling men også formning af hjørner indvendig som udvendig. Vi kan vamt anbefale at disse værktøjer og du bør overveje i planlægningsfasen hvad du skal bruge for at nå det resultat du ønsker. Du kan fnde mere information om værktøjet i webbutikken. 

 

Som det ses på billedet nedenstående, så kan brede spartler som storch-spartler på 25 og 45 cm være en stor fordel til at rette af og lave arbejdet lige. Specielt når der skal indspartles netarmering er disse det optimale valg. Pensler, svampe, klude og forstøver er et must hvis leroverfladen skal være med meget fin finish. 

 

Klik på billedet forneden så får du afgang til billede og lister med værktøj som du skal bruge til dit lerarbejde. 

 

 

Når du skal udføre større projekter med lerpuds, så er det værd at overveje om du har brug for en snekkepumpe for at sprøjte lerpudsen op. Når der er mere end 100 m2 overflade eller når der er lofter over 50 m2, så bekynder det at betale sig at leje en snekkepumpe. 

 

Hos Bygsundt kan du leje snekkepumpe med tilhørende udstyr. For booking af maskine så skal du altid ringe til Christian på 4440 0414 eller skrive på info@bygsundt.dk 

 

Du kan se priser og hente lejekontrakt ved at trykke på nedenstående billede og igen på grøn tekst. Husk depositum oprettes via ordre i webshoppen under 'Maskiner'

 

 

Vagner PC1030