Handelsbetingelser

 

Oplysninger om fortrydelses- og reklamationsret fremgår af denne ordrebekræftelse - se nedenfor.

 

Definitioner:

Aftalens parter

"Køber" anvendes om den fysiske person, som hovedsagelig handler uden for sit erhverv, og som ved afgivelse af en bestilling til Bygsundt afgiver et tilbud om køb og levering af bestemte varer.

Bygsundt anvendes i det følgende både om den fysiske eller juridiske person, som ved ordrebekræftelse accepterer købers bestilling og sælger de bestilte varer, og om den hjemmeside hvorfra varer præsenteres og bestilles.

 

Produktinformation:

På Bygsundt oplyses varens væsentlige egenskaber, for yderligere oplysninger eller spørgsmål til eksisterende oplysninger kan der sendes en mail til Bygsundt via info@bygsundt.dk

 

Priser:

Alle enhedspriser priser er inklusive moms. Priserne er dagspriser og kun gældende på bestillingsdagen. Der kan derfor forekomme prisændringer.

 

Bestilling:

En bindende aftale mellem Køber og Bygsundt er først indgået, når Bygsundt.dk ved en ordrebekræftelse accepterer det af Køber afgivne tilbud. Når du handler med Bygsundt indgås aftaler på dansk. Du skal være fyldt 18 år for at handle på bygsundt.dk – er du under 18 år skal du have samtykke fra dine forældre.

På Bygsundt kan du kun bestille varer via vores website. Hvis du har forespørgsler til varer, som ikke er på siden, er du velkommen til at kontakte os.

 

Leveringsadresse:

Hvis du bestiller materialer til anden adresse end hovedadresse '1. adresse' skal formularen 'Ordren skal leveres til en anden adresse' udfyldes. Bygsundt tager ikke imod informationer om anden leveringsadresse på mail eller i kommentarfeltet ' bemærkning til forsendelse'.

 

Betaling:

De kontooplysninger du indtaster ved køb af vare bliver sendt direkte til ePay i krypteret form (SSL) som det kun er dig og ePay der kan læse. Der er således ingen andre der ser eller gemmer oplysningerne om dig. Ved køb med Dankort eller kreditkort trækkes beløbet først fra din konto når varerne sendes fra Bygsundt. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet. Der tages ikke gebyr ved betaling på Bygsundt.

 

Levering:

Leveringstid på lagervarer: 1-3 hverdage

Bestiller du en vare som Bygsundt ikke lagerfører med evt. længere leveringstid trækkes beløbet når du har godkendt ordre. Varer som ikke lagerføres leveres altid inden 14 dage.

 

Fortrolighedspolitik:

Bygsundt forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet. Bygsundt vil ikke afsløre information om kunder/brugere til tredje part, med mindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion. Bygsundt vil ikke sælge dit navn, adresse, e-mailadresse, kreditkort eller personlige data til nogen tredjepart uden din forudgående tilladelse.

 

Risikoen for hændelig undergang eller forringelse:

Først på det tidspunkt, hvor de bestilte varer er kommet i Købers besiddelse, overgår risikoen for, at de bestilte varer går til grunde eller beskadiges på grund af hændelige forhold, til Køber.

 

Hvis der er noget galt med varen (reklamationsret):

Bygsundt yder ifølge købeloven 24 måneders reklamationsret fra fakturadato på fabrikations- og materialefejl (mangler). Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb.

 

Eventuel reklamation over mangler på leverede produkter skal efter Køber har eller burde have opdaget manglen ske til Bygsundt inden rimelig tid. Ellers mister Køber sin ret til at påberåbe sig manglen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

Vi har brug for følgende information når du sender varen til os:
Når du returnerer varen, bedes du oplyse hvad problemet er, så detaljeret som muligt.
Fakturaen skal fremvises til Bygsundt i forbindelse med anvendelse af reklamationen.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende. Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation vil du altid få tilsendt en mail når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation.

 

Ansvarsfraskrivelse og garanti:

Bygsundt har gjort det nemt for dig at få relevant information på andre websites igennem links. Disse websites er uden for Bygsundt's kontrol. Vi kan derfor på ingen måde drages til ansvar for indholdet på disse sider.
Oplysninger om de bestilte varer fra sådanne hjemmesider indgår ikke i beskrivelsen af de bestilte varer i aftalen mellem Køber og Bygsundt.

Sælger er ikke erstatningsansvarlig for direkte eller indirekte tab som følge af at de bestilte varer kommer for sent frem til Køber, eller de bestilte varer lider af mangler, når forsinkelsen eller manglerne skyldes Køber handling eller undladelse eller forhold som ligger uden for Bygsundt's kontrol, fx krig, oprør, uroligheder, brand, indgreb fra staten, beslaglæggelse, valutarestriktioner, arbejdskonflikter af enhver art, herunder strejke og lockout, eller lignende.
Bygsundt afgiver ikke selvstændig garanti for de bestilte varer, og Køber opnår kun de garantier, som producenten udsteder over for Køber.

 

Hvis du fortryder dit køb (fortrydelsesret):

Meddeler kunden Bygsundt, at kunden har fortrudt sit køb inden 14 dage efter levering, tilbagebetaler Bygsundt det modtagne beløb.

Dog er følgende produktfarver undtaget ovennævnte: Yosima og Clayfix blandede farver, grundfarver SC0, GR0, BR0, GE0, RO0 og lerprimer i perioder med frost.

Du bør sende varen forsvarligt emballeret - sammen med en kopi af fakturaen og skriv venligst tydeligt at du ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten og at du derfor ønsker af få tilbagebetalt varens pris.

Disse returregler gælder alle varer solgt som fjernsalg til private - det gælder ikke varer solgt til virksomheder.

Kun uåbnede varer tages retur. Ved returnering af uåbnede og ubeskadigede varer efter udløbet af fortrydelsesretten på 14 dage, fratrækkes et returneringsgebyr på 25 % af salgsprisen.

Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation vil du altid få tilsendt en mail når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation.

Du kan også fortryde købet ved at aflevere den personligt på ovenstående adresse.
Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage.

Beløbet bliver overført til det kort du har betalt med eller på din bankkonto, når vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til reglerne for fortrydelsen.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

 

Egen afhentning af materialer:

Hvis du vælger at afhente dine vare selv så har du selv ansvaret for at læsse materialerne. Vi sætter så dine købte materialer frem på dagen hvor du har ordret. Claytec materialerne afhentes på Stengårdsvej 24, 4340 Tølløse.

I finder standardfortrydelsesformularen her

 

Forbehold for ændringer:

Bygsundt forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der gælder for denne website. Det er derfor vigtigt, at du løbende holder dig orienteret om der er sket ændringer.

 

Leveringstider:

I praksis sker levering fra dag til dag eller i løbet af nogle få dage, men hvor det gælder varer, som er i restordre eller ikke lagerført vare vil levering - afhængig af varen og mængden - ofte ske i løbet af en uges tid og ved Yosima bladet farver skal man regne med ca. 10 dages levering - men i sjældne tilfælde indenfor nogle uger. Pga. Corona så er der stadig stor usikkerhed vedr. leveringstider og vi tager forbehold for at at de lovede leveringstider. De kan ændre sig over kort tid. 

 

OBS ved bestilling af lerplader skal du være opmærksom på at der kan være op til 60 dages leveringstid i øjeblikket. Du kan evt. ringe for lige at blive opdateret på situationen før bestilling. 

 

Misbrug:

Misbrug af Bygsundt medfører politianmeldelse.

Links:

Forbrugerrådet

 

Kontakt Byg Sundt v. Mekanisme  ApS

Pilegårdens Haveby 72

2860 Søborg

info@bygsundt.dk

Cvr: 35522999

Tlf: 4440 0414