CASES

Vores kunder er glade for Yosima Designpuds, og her er en række referencer. Vi opdaterer siden løbende.
Hvis du vil se Yosima i dit område så kontakt os, da vi hele tiden har nye projekter.

SONY DSC
Her har vi været på besøg hos familien Gudiksen ved Himmelev, som er i gang med at renovere deres gård. Der er Yosima på badeværelset og i et garderoberum. Peter Gudiksen fortæller: “Jeg er glad for at vi valgte Yosima, det er åndbart og samtidig moderne, at det så også er bæredygtigt er endnu et plus.”

Nærbillede af Yosima

Nærbillede af Yosima designpuds på badeværelset.

Billede af et garderoberum

Garderoben med Yosima på væggen.

Vi har også været en tur i Helsingør og istandsat en havestue. Dorthe som ejer huset fortæller: “Da jeg valgte Yosima lagde jeg vægt på at en væg af ler er åndbar, hvilket ikke mindst er vigtigt i en udestue med store temperatur udsving, og
at det er enkelt at fjerne pletter med en svamp, at det er let at reparere eventuelle skrammer/huller, og så selvfølgelig
– at væggen er smuk at se på.”

Havestue i villa

Det smukke gamle hus er nænsomt renoveret og havestuen er en del af stuen.

Havestue med Yosimavæg

Væggen til venstre er pudset med Yosima.

Holbæk Fodterapi har Pernille Hyldborg valgt en lys farvet Yosima til sin klinik, som ligger i et gammelt hus på Smedelundsvej.

SONY DSC

Hun viser gerne frem, men du skal være sød at bestille en tid til fremvisning. Du kan også vælge at booke en tid til behandling, så er der god tid til at sidde og studere de smukke vægge.

Pernille Hyldborg fortæller : “Jeg lægger vægt på at have et godt indeklima, og der er Yosima lerpuds det rigtige valg for mig. Der er ingen afdunstning af giftige stoffer, og det virker som om luften er friskere herinde nu. Jeg er også glad for at kunne modtage mine kunder i en reception der både fremstår rustik, med de gamle døråbninger, og samtidig moderne med lyse vægge der changerer.” og hun fortsætter: “Når solen skinner, er det dejligt at se lyset spille i småstenene”.

SONY DSC

I klinikken er der også et lille venteværelse.

SONY DSC

Man ser hvordan de lidt rå vægge spiller godt sammen med de moderne møbler.

Bygsundt import ApS
Kejserkåbevej 11
4300 Holbæk
info@bygsundt.dk
Cvr: 35483748
Tlf: 44400414

0