Rigtig mange mennesker opholder sig inden døre deres arbejdstid. Vi mener at indeklimaet har stor indvirkning på den enkelte medarbejders indsats. Det er en stor udfordring for en menneskekrop at håndtere alle de mange kemikalier der ofte er i indeklimaet på en arbejdsplads. Det kan i mange tilfælde øge trætheden og mindske koncentrationen, og derved hæmmes effektiviteten.

Hermed 4 stærke argumenter for at vælge vores løsninger:

  • Medvirkende til lavt energiforbrug
  • Sundt indeklima(læs mere under indeklima)
  • Bæredygtighed
  • Fremstår moderne

Vi har med vores materialer og løsninger, stort fokus på et rent indeklima uden afgasning fra byggematerialer. Med vores lermalinger og lerpuds kan vi skabe et rigtig godt indeklima. Ler har også den gode egenskab at det er fugtregulerende, hvilket forebygger vækst af skadelig skimmel.

Afhængig af jeres af behov kan vi skræddersy løsninger så de passer netop til jeres virksomhed/arbejdsplads. At bygge grønt behøver ikke at koste en formue. Vi finder altid løsninger for vores kundes behov som er mere eller mindre grønne hvis det kræves. Det vigtigste er at du er tilfreds, og at det færdige byggeri øger jeres livskvalitet og ikke mindst jeres effektivitet.

Kontakt os -så I kan høre mere om vores gode løsninger.