Du får et bedre indeklima når du bygger med grønne materialer uden bl.a. ftalalter, MI (methylisothiazolinone), Nanopartikler, Fungicider, VOC, formaldehyd osv. Luftkvaliteten i din bolig/arbejdsplads vil  blive klart bedre.

Vi bruger vi ikke almindelige malinger som foringer indeklimaet væsentligt bare ved afgasning. Vi er meget fokuserede på rene materialer, som typisk er materialer taget direkte fra naturen uden de store forarbejdningsprocesser.

Derfor bygger vi med lermalinger og lerpuds som er fantastisk til at skabe et rigtig godt indeklima, og ler har yderligere den super gode egenskab, at den fugtregulerer, hvilket også forebygger mod skadelig skimmel, i rum hvor der er høj luftfugtighed og lav temperatur hen over året. Lermaling og Yosima Designpuds fås i mange naturlige farver, fra hvidt til mørkegråt. Her kan du finde en detaljeret beskrivelse.

I din bolig er der også brug for frisk luft for at opnå et optimalt indeklima. Det kan du blandt andet få ved at lufte ud og gøre rent, men også ved at vedligeholde dit hus rigtigt. Hvis man har et ventilationsanlæg baseret på luft til luft varmeveksler, skal man sørge for at rengøre og vedligeholde det, så luften ikke forringes.

Vi anbefaler en friskluftsløsning med ventilationsvinduer, som laver frisk varm komfortluft. Det sker ved at solen varmer luften mellem glassene op, så der hele tiden – også i frostvejer kommer frisk opvarmet luft ind i boligen. Læs mere på www.hornvinduer.dk

I Tyskland har man i mange år anerkendt løsninger med ler i huse. Løsningerne er kendt for at have stor positiv indvirkning på allergikere og astmatikere.

Programmet Kontant på DR1 d.20/5 2014 handlede om allergi overfor MI, -du kan se programmet her. Ved at vælge vores produkter kan du helt undgå at skulle bekymre dig om afdunstninger af uønskede stoffer.